Коли Тебе брак - Збiрка - Парасоля для долi

Де Ти була, коли, розпавшись на краплини,
Мене збирали руки самоти?
Коли, шукаючи причини і провини,
У відчаї розхитував мости.

Цих уст, мов жал, торкалися ікони,
Шмагали олівці паперу білизну...
Та барабанні вибивались перепони
На колобіг вказівок та зі сну.

Думки Тебе, похоронивши, воскрешали,
І перемотували власний плин знова –
На атом не доводячи до шалу,
На мить не зупиняючись в словах.

Мої молитви зліплені зі серця,
Твоє мовчання – цівка у спині...
Я розпинаюсь знову... І в люстерці
Ховає тиша перехожі дні.

20 Липня 2006


Рецензии