Падение!

ПАДІННЯ



Вони думали, що падіння це злет
у чорну діру неба,
Зламати долі хребет,
вивернути туди куди треба!


Без годинника моя рука,
голова - без убора.
І вони сказали: "Нам пора,
і ми навряд чи побачимось скоро"


Над дверима підкова,
та пустий кабінет.
Тільки шепіт і тиха розмова
І у чорній каймі портрет.






дата невідома, рік 2006-й




Рецензии