Дlвчина з очами медузи
Заснула між рядів кінотеатру.
Вона прийшла туди,
Щоб побачити свою кіно-виставу.
На її долонях були залишки сліз
Дівчина з очами медузи
Не відрізняла кольорів
І тому у своєму кіно
Вона показала глядачам мільйон яскравих барв.
Вона мріяла зробити своє чорно-біле кіно,
І тому, усі прості речі які вона знаходила на вулицях
Вона запропоновувала у своїй стрічці.
„живіть і милуйтесь цими простими речами”
„більше нічого не потрібно”
„більшого нічого не потрібно бути,
крім мрій, крім великої духовності”
Таким чином, вона хотіла донести людям,
Що всі ці цінності, які вони побачили,
Вони зможуть легко купити у неї.
Лише подзвонивши їй по телефону
Після чого вони заберуть усі ці чорно-білі кольори.
Які знаходяться у її очах медузи.
Мінімалізм.
Який так не хватає світу.
Але на жаль, який так, вже не потрібен світу.
Всі люди раптом встали і пішли з кино-показу.
Залишивши свої речи на стільцях.
До чого все це?
Свидетельство о публикации №107062502162