Одна потреба... укр. яз

Зтобоюбезтебе -
Одна свобода.
Одна надія -
На те, що в небо.
На те, що к Богу.
Що там не пусто,
Що там не сиро,
Що всім до краю
Одна дорога.
 
Ступати тихо,
Не підсковзнутись,
не полетіти
кудись, за хмари.
Шукати втіхи,
Шукати солі
В чужому морі,
В чужій сансарі.

Світає швидко
І ми втікаєм
Кудись за сонцем -
Туди де темно.
Дозволь шукати
Кутка чи раю -
одна надія
що не даремно.

Одна надія -
тебе чекати.
Закриті очі,
холодні губи...
Криваві зуби
пиляють грати.
Одна надія -
тебе забути.

Дозволь побігти -
Не обертатись,
Не притискати
Любов до серця.
Камінням стати,
Гранітом стати.
Який об вітер
Не розіб'ється.

Ковтаю небо
Кістковим мозком
І захлинаюсь
Від тої солі
Одна потреба -
З тобою. Просто.
Однак зникаю.
То мимоволі.

Не обертатись,
Не обійнятись
Не розгубитись.
Не довіряти.
Існуй. Так треба.
Одна надія -
В серцях зімлілих
себе впізнати.


Рецензии