Колыбельная

Колискова Жінки - матері
 (до моєї донечки)

Ти моя ріднесенька дитина -
Немовлятко, крихітка, малеча,
І твоїми чистими очима
Бог на мене дивиться неначе.

Притискаючи тебе до серця,
Колискову наспіваю тихо:
Мудрість та здоров"я хай тобі даються
Та обійде стороною лихо.

З неба біле світло лл"ється дзвінко
Всю родину разом обійнявши.
І себе я відчуваю жінкой -
Богородицею - не інакше.


Рецензии