Сiра свiтлина - Збiрка - Краплi Всесвiту
звішена з неба білизна,
не просихає...
в ній вітер завис.
Сіра світлина,
де ковтень Вітчизни –
відбитком серця
і полиском сліз.
Ти так далеко –
роками відклалась,
думку кохала,
ховала квиток...
Як не вдилявся –
а все було мало,
все було важко...
зробити ковток.
Душу отрушу,
як яблуню з Раю.
Хай ще не осінь
і плід не достиг...
Сіра світлина.
Вітчизна.
Ковтаю.
Вибілий стовбур.
Бажання цвісти.
25 Травня 2007
Свидетельство о публикации №107062102728
Ты - ГЕНИЙ.
Лемара Лемара 18.06.2010 15:41 Заявить о нарушении
Лемара Лемара 19.06.2010 01:35 Заявить о нарушении