Свiт Новий - немовля - Збiрка - Краплi Всесвiту
А від брами до брами біг дзяв.
Бракувало копійки до гривні,
Щоби час зупинився... і став.
Продзеленькала кроком кишеня,
Оббивала валіза боки.
Як перон затиснувся у жменю,
Так припало вікно до щоки.
Серця щем – поміж шпалами вимір,
Світ Новий – несповитий малюк.
У холоднім купе простір вимер,
Мамин погляд зігрів перестук.
А Душа залишилась, де півні
І чекала на клич журавля...
Так бракує копійки до гривні,
Як безвинним було немовля.
29 Грудня 2006
Свидетельство о публикации №107062102726
Редактор си загнівав.
Леся Романчук 03.07.2008 10:37 Заявить о нарушении
Юрий Лазирко 04.07.2008 08:45 Заявить о нарушении
Леся Романчук 04.07.2008 12:53 Заявить о нарушении