Лiнива Лисичка

Колись ранкової пори
Лисичка вилізла з нори,
На пень березовий присіла
Та пообідати рішила.
Бачить зайчисько повз неї біжить
І хоче Лисчка малого зловить.
Та ліньки вставати, і труд цей важкий
І каже, що заець цей дуже малий.


Рецензии