Розкажи, що ти хочеш

Розкажи, що ти хочеш
Я так люблю
З тобою говорити
Чому все так непросто
Ми можемо
Один одного розуміти
Я так відчуваю
Чи ти не хочеш
Нікому відкриватись?
Чи не хочеш саме мені?
Боїшся? Може, відповідальності?
Я не знаю
Ти мовчиш і я мовчу
Так нічого мабуть не вийде
Я тебе якось люблю
Але не в тому смислі
Що як звичайно
Чи, може, я це придумала
Мрію любити легше,
Ніж реальну людину

Я не знаю зовсім,
Що ти про все думаєш
Ти ж не хочеш поділитись,
Тобі зі мною нецікаво
Так здається.
Я казала не те, що думала,
Я не знаю, навіщо,
Мабуть, так було мені легше
Маємо те, що маємо
Ми тільки й того,
що знайомі
Один одного практично не знаємо
Про що тут можна говорити,
Про яку любов,
Якою б вона не була


 13.05.07


Рецензии