Чуття

ЧУТТЯ

Дивись! малюнки кволих пташок
пухкого неба в чавуні.
Під крилами життя мурашок,
що марять небом уві сні.

Послухай! гомін неквапливий
дерев з травою по-ше-пки.
За вітром лісу стан мінливий
чарує погляд нетривкий.

На нюх! нескошенеє жито –
богів амброзія з вином!
Йде мандрівник на запах світу,
навіяний дитинства сном.

Промов! на вухо пінним хвилям,
на мові риб німі слова,
свої нездійсненії мрії.
Застогне світ – прийде вода!

Відчуй! до гусячої шкіри
зітхання кам’яних грудей
і подих простору щосили,
і біль беззахисних людей!


Рецензии
нічо так)
хоча про поета краще.
тре буде ще вас почитать..

Имясмаленькойбук   03.02.2008 23:03     Заявить о нарушении