На хвилях часу

***

На хвилях часу пливу у далечінь я,
Душа моя стурбована цим рухом.
Роки мої закидані камінням.
Минуле повернулось, і повернулось другом.
Частинка спогаду про миті незабутні,
Веселий погляд моїх минулих літ.
Не повернути води проточні, каламутні,
Міняюсь з світом я, мене міняє світ ...


Рецензии