Порив душ

Я кожним фібром своєї душі відчуваю кожен атом твого тіла, кожну молекулу твого єства.Я відчуваю енергію та біоритм твоєї аури. Я відчуваю чистоту та безмежність твоєї душі та велич і безкрайність твоїх думок, які висловлює твоє серце, прокинувшись вранці, і, побачивши намистинки роси, що переливаються кольорами веселки у відблиску сонячного променя на краплинці, чистій як сльоза, що пролита найщирішим серцем, відкритою твоєю душею через те, що Бог створив цей світ для нашого щасливого життя, а ми навіть на мить не задумуємось над тим, на стільки велика Душа Господня та його чиста безмежна Любов до кожного, хто живе на цій планеті, до кожного, хто створений з любов"ю, від добра і неусвідомленої Божої Сили, що здатна перемогти все зло і вдихнути життя в цей світ, принести світло і вогонь нашому існуванню.


Рецензии