Я п. ю твоi слова, як теплу каву

Я п’ю твої слова, як теплу каву –
Так затишно стає на серці.
Твій погляд... Несміливий і ласкавий.
До самої душі мені торкнеться.

Я тримаю твою ледь вологу долоню,-
Ти тримтиш від бажання мною володіти.
Я покидаю цей світ і йду за тобою.
Як ти зміг мене запалити?
 Мені важко тобі відмовляти
 І пручатись в твоїх обіймах.
 Я не можу себе віддати –
 Я не вільна.
Ким я є після цих почуттів? –
Просто жінка охоплена жагою.
Хтось знайде іще безліч слів...
Але я залишусь собою.
 Ким я є? – Мої дії говорять за себе.
 Я люблю. Може ні.
 Я просто відчуваю тепло. До тебе.
 Нехай це лишиться у сні.
(7.01.04)


Рецензии