Розгубила себе

Я розгубила себе по частинах
Серед метушливих людських оболонок.
Поспішаючи, знаю - точно не встигну,
Доки не вирвусь за межі мороку.

Блукаю провулками, мов амнезована,
Сухими очима по мокрих калюжах.
Я читаю на лицях питання: Хто вона?
І де полишила крилату душу?
(10.04.07)


Рецензии