Я бiльше не вiрю

Сьогодні краплями дощу погашене сонце.
Я іду, мовчу, згадую, дихаю -
Новий образ на кожному кроці...
Життя тукає пошепки-тихо.

Тук-тук... тук-тук...

Може десь навіть від себе в потай -
Моє серце належить твоїй душі
І самотність, мов губка, у себе всотує,
Виливаючи залишки у вірші.

Бо я більше не вірю жодним очам,
І не хочу у душу пірнати,
Хоч як би хто не кричав -
Я розучилась кохати.
(9.04.07)


Рецензии