Сон, що в цю мить нiкому не сниться

Я ховаю свій погляд у книгу,
Або замріяно дивлюся у вікно.
Моє серце холодне, як крига -
Але це лише маскарад. Кіно.

Таке, дивне собі створіння,
Неспокійне навіть наодинці.
Неосяжне, як небо синє.
Сон, що в цю мить нікому не сниться.
(28.03.07)


Рецензии