Темний веч р

Біла пара від чорної кави.
Синій дим від синьої „Прими”.
Все спокійно та нецікаво,
Життя поруч повільно плине.

Удвох можна довго мовчати,
І хто довше – той переможе.
Я один. Всі заперто грати...
Відчиніть! Ховатись не можна!

Кожен сховався за власні грати,
Кожен має щось своє власне.
Темний вечір. Не дам собі ради:
І чому день так швидко гасне?..

Всі закрили двері щільніше
І ніхто не хотів відчиняти.
Опустилася мертва тиша –
Отже, треба знову мовчати.

Всі залишились за дверима.
В мене завжди нічого, лише
Чорна кава та синя „Прима”.
Темний вечір. Спокій. Тиша.

6.01.07


Рецензии
Жизненно.

Лёля Бест   22.07.2012 22:08     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.