Як холодно...

Як холодно цілує дощ в вуста,
Як щемно боляче спливають сльози.
На дні очей відлунням – самота.
Ніщо мені спокою не приносить.

 Я маю крила, та мене скували пута.
 Щоночі я лечу назустріч вітру,
 Щоранку – повертаюся у смуток.
 Я наче зірвана зів’яла квітка.

Якась знесиленість, буденність, порожнеча.
Розгубленість на перехресті трьох життів.
Від невідомості в безодню втеча,
Де зрозуміло все без зайвих слів.

 Чи є у світі цьому досконалість?
 І чи приносить повну насолоду?
 Що є любов? І що таке є самість?
 Чи я дізнатись матиму нагоду?

Занадто швидко плине час...
(29.08.03)


Рецензии