Без тебе

Зі мною коїться лихо,
Я розчиняюсь на окремі частини.
А навколо все так же тихо.
Мою скляну душу розбили.

 Я цілую тебе очима,
 Віддаюся тобі у снах.
 А реальність уже за плечима.
 І попереду просто – крах.

Падає карниз, який тримає небо,
Я плутаюсь в його прозорих крилах.
Мені не треба це життя без тебе.
Це перша мить – а я уже втомилась.
(15.02.04)


Рецензии