Ромашкою...

Щось змінилось сьогодні, я знаю.
Я вже більше не та, що вчора.
Я народжуюсь і помираю...
Я можливо я просто хвора.

Я у світі нікчемна комаха,
Від якої ніщо не залежить.
Я стою перед прірвою страху
І не можу усе завершить...
 Я навіщось лечу у вогонь,
 Спалюючи в ньому свої крила.
 Мене стискують поміж долонь.
 Чи я хочу, щоб мене відпустили?
Бачу сонце крізь чиїсь пальці
І маленьку щілинку неба.
Я не знаю, чого вони варті.
Може все це мені не треба?
 Ким я буду у наступному житті? –
 Ромашкою з дев’ятьма пелюстками.
 Мене зірвуть і принесуть тобі,
 Ти притулиш мене до вуст своїх.
Летітимуть пелюстки на підлогу,
Остання з них розкаже про любов.
Я ще лежатиму в ногах твоїх недовго,
А потім зникну, щоб з’явитись знов.
(13.01.04)


Рецензии