One английская версия Одна

Just one drop of blood on my lips
Just one fear
Just one kiss
Just one death
Just one flown
Just one I turn into stone
Just one question
Just one answer
Just one dark and
Just one light
Just one hell and
Just one sky
Just one word to say goodbye
Just one breathe and emptiness
Just one chance and
Just one hopeless
Just one glance
Just one flame
Just one emotion
Just one blame
Just one subject
Just one ask
Just one fall
Just one raise
Just one rose, you left for me
Just one memory
Just one pain
Just one dream broken
Just one about her name
Just one ghost stay
Just one emptiness
Just one know the truth
Just one I am death.


Рецензии