Разыгралася сонца спякотнае
За маім акенцам. Цудоўна!
Эх,якое надвор’е дабротнае…
Настрой подняло мой раптоўна!!!
Гэта ўсе, бо лета пазнаю…
І пра надвор’е хочацца пісаць,
Дык як за душу не возьме маю?
Калі забыў, што значыць гараваць!
Калі птушыны чую спеў,
А ў бары я бачу шум і гам,
Эх толькі б у жыцці паспеў,
Нарадвацца ўсяму ,што там…
"Я гэтым вельмі ганаруся,
Што я заўсёды моцны духам,
Бо як казалі,я завуся:
"Нашчадак леташняга руху!!!""
p.s. на цуд багата беларуская мова,як не кажыце))
Свидетельство о публикации №107060202207
Амели-А 19.06.2007 19:58 Заявить о нарушении
Спасибо...
С теплом
Дэн))
Дэн Амурский 20.06.2007 01:10 Заявить о нарушении
Амели-А 20.06.2007 08:28 Заявить о нарушении