Природа, життя кохання

Природа і життя. Що може бути краще,
Коли навколо нас цвіте кохання сад,
Коли леліє в небі, над хмарками
Веселки кольорової життя?..

Коли ідеш стежками, лісом,
Коли співаєш радісні пісні,
То серце б"ється все сильніше,
Щебечуть радісно пташки...

Прийде весна, прийде кохання
І все від нього зацвіте.
Вже майоріють десь у травах квітки,
Що завжди манили мене.

І від кохання зацвіте
Та пісня плинна і ласкава,
Що завжди манила мене
У світ, де я ще не бувала.

Там зорі світяться яскраво,
Там ріки "срібного начала"
І гори, запахи духмяні,
Що ти не знайдеш більш ніде.
Там моє щастя зацвіте
З палким і раннім дивним сном,
Що юність зве його коханням.


Рецензии