Студентськ роки

Студентські роки мої юні!
Студентсбкі роки молоді!
Ви пам"ятайте: не забуду
Ніколи я вас у житті.

Хоча пройде невпинно час
І юності краса мине,
Але любов залишиться
у серці до людей.

Залишиться лиш спогад,
Залишуться роки
Позаду,
Але доля все змінить у житті...

Чого душа бажає?
Чому життя минає?
Того ні ти, ні я,
Лиш Бог на світі знає.


Рецензии