Ромео

В нашому класі хлопці - справжні джентельмени,
Та є одним із них Ромео.
Він -елегантний і красивий,
Талановитий і сміливий.

Та може ще і Донжуаном бути
І всіх дівчат на світі з розуму звести.
Таким я к Ярослав нікому вже не бути.
Він ладен за кохання півсвіту обійти.

Він - ідеал, він - лицар, чоловік,
В якому честь, порядність - завжди перші.
Він - чоловік усіх жіночих мрій.
Любов для нього - це святе, найважливіше.


Рецензии