Кохання

Кохання...Що ж це є на світі?
Невже синонім можна підібрать?..
Можливо, це є спів степів широких,
А чи пташиний спів, що можна розтоптать?..

Кохання - диво, що журить у вишині,
Як чистій ангел, що літа бездумно.
Коханню неможливо сказать :"Ні!"
Тому. що це не мрія незабутня.

Кохання неможливо полюбить,
Як сонце, що леліє над землею.
Кохання - диво, зачароване красою,
Що не вмира і не згаса вовік.


Рецензии