Чого бажа ш ти?

Чого бажаєш ти завжди:
Кохання, пристрасті
Чи може щастя і мети
Цієї дійсності?

Або прекрасні почуття
Добра і розуміння
Чи може крики журавля
І лопотіння?..

Любові, пристрасті, добра на світі мало.
Так хто ж розкриє нам їхнє начало?..


Рецензии