Slaying God
This is my bewailed guilt…
These betrayal, yielding plunder
Any chance to take this gift…
Never change your attitude
And listen to your heart,
Amid your lifetime latitude
Do not slay your god..!
(september 2004)
Свидетельство о публикации №107052900328