Бабушка-волшебница на укр
Я тебе кохаю,
Як то світить сонце,
Квіти розцвітають.
Дівки на городі
Огірки саджають,
А моя бабуся
Їх уже збирає.
Дуже полюбляє
Гарну цю роботу,
Любить вона кухню
І готовить блюда.
Завжди запитає:
"Що ти будешь їсти?"
Відповідь дається:
"Супчику наїмся!"
Ось така вона
Гарна готівниця,
Мабуть хоче стати
Справжнєй чарівницей!
(2003 г.,мне было 12 лет )
Свидетельство о публикации №107052902575