Do not take a love for granted

DO NOT TAKE A LOVE FOR GRANTED.
IT'S SOMETHING SACRED I TELL YOU SO.
IT CAN NOT BE RENTED.
BELIEVE. THIS'S A THING I REALLY KNOW.

I WALKED ACROSS THE LIFE.
I WALKED ON BLADE OF KNIFE.
I CAME THROUGH LONELINESS, IT'S TRUE.
BUT HEART STILL WISPERS: "I LOVE YOU!"

I TRIED TO TRY TO FORGET...
I TRIED TO TRY NOT TO REGRET.
I DON'T ADMIRE SUNRISE. I LOVE SUNSET.
BELIEVE IN LOVE TO NEVER BE UPSET


Рецензии