Sing me

SING ME A BALAD.
SING ME A SONG
ABOUT FAR LAND,
ABOUT WHO'S ALONE.

SING ME ABOUT YOU.
SING ME ABOUT YOUR DREAM.
SING ME SOMETHING NEW
THAT IS UNKNOWN STILL.

SING ME ABOUT SUNRISE,
IT'S AS GREAT AS SUNSET.
SING ME ABOUT YOUR EYES,
SING ME ABOUT LOVE YOU HAVE MET

SING THE BEAUTY OF TREES,
SING THE BEAUTY OF FLOWER.
AND STAND UP FROM YOUR KNEES.
THIS TIME WILL BE OUR!!!!!


Рецензии