Disregarded, disapproved...

DISREGARDED, DISAPPROVED
THEY TELL US WE ARE NO GOOD
IGNORING OUR LIVES
FILL OUR CONSCIOUS WITH THEIR LIES
MAKE US WEAK
DEFILE OUR INNER DREAMS
PROCEEDING WITH THEIR NEEDS
SUCCEEDING IN THEIR DEEDS
THEY ARE CERTAIN OF THEIR POWER
HOPE FOR THE TRUTH STAYS UNREVEALED
IN OUR MINDS UNDER SEAL
BUT THIS KIND OF OUTCOME
IS OUR OWN FAULT
DEPRESSION
REVULSION
LIVE IN PHANTOM WORLD FULL OF THE ILLUSIONS
DISTANT PLACE
DISFIGURED FATE
WE ARE NOMADS WITHOUT FAITH
CRAWL THROUGH THE EXISTENTS WITH THE VERVE
WE DISPENSING WHAT WE HAVE LEFT
UNLEASHED OUR PARTIAL SOULS
DO AS IT IS SAID NOT AS IT HAS BEEN SHOWN
NUMSKULLS RULE THE WORLD
DISSOLVE OUR ANGER
IN OUR OWN BLOOD SEEMS LIKE AN ABSURD
NO MERCY
NO LOVE
NO FREEDOM
WE PRONOUNS OUR OWN VERDICT
CHOSE TO DECAY IN SELFISHNESS
IT’S NOT A SURPRISE WE ARE GREED
USELESS IN OUR STRENGTH
WE ACCUSING THE DEAD
FEEL BITTERNESS IN OUR MOUTH
WE IMPRISON THOSE WHO LEFT
CONFRONT CONFLICT
FACE PAST
SUPPRESSED BY FEARS
OUR CONDOLENCES ARE A FARCE
AWAITING MASS MADNESS TO BE GONE
AWAITING INNOCENCE RETURN
EVIL
GOOD
CONFUSED BY CHOICE OF WORD
IT’S GIVES FOR THE HOPELESS HOPE
REARRANGEMENTS HAVE BEEN MADE
WE NEED TO DECIDE
WHAT WE WANT TO HATE
WHAT IS HATE
WHAT OUR HATE
HATE...


NOVEMBER 23, 1996
WRT: ANDREY PRUDNIKOV


Рецензии