Site of fire

Now my verses are all ribbed,
My thoughts are also gone.
Pure feelings wander with light winds
Like ash of art undone.
When I turn a page it burns,
It`s left once and forever,
But I know I can return -
I should take endeavour!

summer 2005


Рецензии