Ос нньою порою

Осінньою порою,
Порою золотою,
Порою не такою,
Як думали усі,
Прийшла чаклунка-осінь
І вмить зраділи всі-
Листочки і комашки,
Лисички і зайці.

І навіть старий йожик
Забув своі млинці,
І покотивсь скоріше
Дивитись на венці*.
Венці були яскраві,
Немов би золоті,
І діти з них збирали
Найкраші для душі.

*Венці - тут:листя

1996 р.


Рецензии