Нi стало так - Збiрка - Краплi Всесвiту
опущене вільно плече.
Та "ні" стало "так",
а "так" – полохливе, мов птаха...
Уста заніміли
на дотиках уст на "заче...",
горіли шукаючи...,
і завмирали налякано.
А в серці складалося нотно...
плів пристрасть язик,
акорди летіли,
розсипались по стінах...
А потім наснився
розшитий на щастя рушник,
стелилась дорога,
так поцілунково й уклінно.
2 Травня 2007
Свидетельство о публикации №107052501926
з повагою
Томас Деяк 27.05.2007 15:39 Заявить о нарушении
Згодом виставлю інші цикли.
Дякую Томасе.
Юрий Лазирко 28.05.2007 15:29 Заявить о нарушении