Привiт любовe - Збiрка - Парасоля для долi

Привіт, моя любовe! Нині Ти, на диво,
Заранилась в словах, спізнилася на вступ.
За циркулем думок, по полю креативу
Викреслюю межу з її гарячих губ.

А поцілунок збіг по пальцях на долоню,
Збирав на ній тепло, хід ліній виправляв,
Розкрився в мушлях вух, обпік плече та скроню,
Розтікся ручаєм в навколотілий плав.

І плутали серця запони і запини,
Вивільнювався транс поґудзично у шал...
І повертався світ із живота на спину,
Від дотиків руки – до відрухів дзеркал.

Пластичні звини тіл, спонтанність переходів,
Розсуви-зсуви стін – кришталь у передзвін.
Будуєм новий світ... і дихає природа.
Хай за вікном спить блюз, ви вибираєм свінг.

4 Лютого 2007


Рецензии
ВАУ!!! :)) Нет слов, аж дух перехватило!


Светлая Печаль   22.06.2007 20:07     Заявить о нарушении
Маргарита, спасибо,
Если Вам непонятны какие-то отдельные слова или фразы - я с удовольствием переведу.

Юрий Лазирко   25.06.2007 17:26   Заявить о нарушении