Це Твоi руки... - Збiрка - Краплi Всесвiту
Де переведення в дотики слів?
Ти – моя зваба, я – твоя згуба,
в римах банальних продовжуєм спів.
Щастя закралось – тиші припадок,
згодом за дихання купимо спин.
Впущена стрілка, туш і помада.
Наш гардероб – міріади клітин.
Зміни його: недоліки змісту,
капітуляція, взятий абзац.
Ніч прокохалась, будиться місто,
пружні витискують з тіла матрац.
29 Березня 2007
Свидетельство о публикации №107052401871