Нiч розквiтла - Збiрка - Краплi Всесвiту

Сховай себе у пригорщу обійм,
На віддаль дотику нехай жага наблизить.
Знайома плівка, надто гострий фільм –
і спалах тіл тече згори донизу.

Кордони поцілунку… кожен крок
перебирає памороззю шкіру.
І ніч розквітла в пелюстках зірок,
і падають слова на дно довiри.

Низький політ, химерні віражі,
Не дихання – суцільна випадковість...
Як свічки мало... розпалитися душі.
Як тіла досить... загубити совість.

26 Лютого 2007


Рецензии