Тепло генез - Збiрка - Краплi Всесвiту

Слова вдихали душу,
І видих – «Так, люби...»
Виходило на сушу
Прикушення губи.

Збивалися від ритму
Спружні... та серця стук.
І час безвладно витнув
Спині уп`ялість рук.

Ховалася від тіні
Запамороч двох тіл,
Скотившись по коліну
В розквітлий переділ.

І все, що було потім,
А також все, що без...
Проходило по плоті
Теплом в безвік генез.

23 Червня 2006


Рецензии