Вiддамося собi - Збiрка - Краплi Всесвiту

Простирадлові бинти
І баталії подушки...
Постиралися фронти,
Замість слів – зітхання смужки.

Розмальовують тіла
Протилежність у цілунки...
Їм на ложі сповила
Спрага зваби постерунки.

Стель стариця за поріг,
Щоб відкрити очі неба –
Світ непройдених доріг
Від клітин моїх до Тебе.

Віддаємося собі,
Віддамо борги вже потім...
Все, що бачу я в Тобі,
Заховалося у цноті.

Вже розведені мости
І нуртує насолода...
Де стираються фронти –
Там життя по світу ходить.

16 Травня 2006


Рецензии