Ми такi, що... - Збiрка - Краплi Всесвiту

Ми такі, що «вогонь з долонь»:
«Не згориш – то бери!»
У рамена тече полон
поміж нетрями гри.

Вже спокуса з гарячих губ
нахилилась вприлип...
Переходячи цноти труп,
наближаючи глип.

Напихаючи воло втіх,
тупим горлом язик.
Заховаємо гріх у сміх,
розкидаючи крик.

І коли вже «коли» нема
Від розлогости тіл,
За ніщо «все що є» трима
онебеснений діл.

Перевесла із рук та ніг,
двох сердець перебій.
Без обставини збився збіг...
Я непрошено твій...

28 Листопада 2006


Рецензии
Какой всё же певучий и красивый язык...последние строки просто чудесны. :)

Светлая Печаль   24.05.2007 08:20     Заявить о нарушении
Спасибо Вам, Светлая Печаль.:-)
Добавил сколько мог. Завтра выставлю 3 оставшихся из цыкла.

Юрий Лазирко   24.05.2007 17:41   Заявить о нарушении