Сутн сть щастя кохання

Словами щастя не передати,
І ніхто не знає, де його шукати.
Воно приходить, як спів пташиний,
Що вмить зникає і знову лине.

Щоб буть щасливим, не треба грошей,
А треба бути людиною, може?!
І щоб кохати не треба майстра -
Воно приходить як квітка айстра.


Рецензии