Line

Staying alive by eating crashed glass.
Bleeding tongue sticking out -
My tongue...
Most of you never use chocolate glaze,
Even though you are always on ice.
Face of a deity pointing your way -
Line up to hell.
How can you be sure in future
if you don’t know that your past night dream is real.
Opened doors - hole in the skies.
Bleeding tongue -
My veins are dried.
You are crawling ahead,
Leaving rotting pass behind yellow flesh.
Don’t need nothing except ice everclear and fresh.
Angels will sing your lullaby tonight,
But sleep tight.
I thought I am better.
I thought I am higher.
But I am out of crashed glass,
Using new substitute for food -
Melting down my eyes ice.
Waiting when my time’d come to be first in line up,
To see face of a broker, who’ll tear my soul apart
and blow it into void dark...




April 1, 1997
wrt: Andrey Prudnikov


Рецензии
Мы ищем автора стихов для песни на английском языке. (В дальнейшем для всего альбома). Вам это может быть интересно?

Рона Тея Мун   27.05.2007 04:11     Заявить о нарушении
Впринципе можно поробывать.... можно пообщаться поподробней, моя ася 307383609, e-mail: skyteacher@mail.ru... расскажите что ожидаете и все такое :-)

Андрей Прудников   04.06.2007 00:15   Заявить о нарушении