Козак
Ямомото-самурай
Перепил саке.
Утром глядь – чужой сарай,
Чей-то меч в руке,
В голове – колокола,
Звон стоит упрямо.
Как шпион, из-за угла
Смотрит Фудзияма.
Вышел парень налегке –
Гейша смотрит хитро.
Говорит: – Не пей саке
Больше, чем три литра!
Ольга Беда
Голопупенко-козак
Переїв борщу.
Задери його коза!
Тiльки голод вщух,
Жiнка з льоху вже несе
Пива повний жбан,
А козацьке черевце –
Наче барабан.
Жалiсно звисає чуб...
– Пива хочеш? Дулi!
Нiкуди! Не їж борщу
Бiльш, нiж три каструлi!
Свидетельство о публикации №107052100224
Гарний у Вас, пані Олю, дует вийшов.
Успіхів!
Svyatoslav Synyavsky 03.08.2007 14:41 Заявить о нарушении
то будь ласка прошу до господи...
Доброму гостеві ми завжди раді.
:)
Ольга Беда 09.11.2007 13:22 Заявить о нарушении