Прозоро
Дві зелені зірки.
Це означае,
що варто погасити світло.
Лише так
стане видко,
Усю обережність невгамовної жінки,
насправді
тендітно звабленої
власною вигаданою фантазіею.
Адже,
чи варто жити
заради беззмістовної рими?
Свидетельство о публикации №107051400162