La gatta

Кицько, чом ти проходиш завжди по краечку?
У цьому містечку, про тебе ходять плітки.
Кицькою бути так небезпечно.
У цьому містечку нема більш таких як ти.
Кицько, а знаеш, колись ти впадеш із краю.
І не тому, що у тебе стомлені лапи.
У цьому містечку, кицько,цього вже давно чекають.
І ти вже й сама на те починаеш чекати.
Кицько, чому ці люди схожі на блазнів?
Всміхаються чемно, радіють і брешуть.
Кицько,у цьому містечку давно всі вже знають,
Що досить скоро і ти зірвешся нарешті.
Кицько,стежка твоя - одна незагоена зрада.
Кіт попід дахом шепоче:"Ti amo, gatta"...
А ти,ну хоча б онтого кота заради,
Візьми і на зло містечку навчись літати.


Рецензии