Про зд йсненн сть мр й

Ти мрієш про те, що, мабуть, нездійсненно.
Гадаєш, що може щось бути інакше,
Ти мрієш про це щохвилини щоденно,
А час так повільно спливає тим паче.

Ти знаєш, що мрія повинна здійснитись,
Ти бачиш її в своїх снах незбагнених.
Ти знаєш, що треба тобі поступитись,
Заради думок, нехай часом шалених.

Чи важко повірити в диво сьогодні
Чи важко тобі? - Та тобі все одно...
Ти зараз одна. Сама. Тиша у домі.
Ти мрієш і дивишся, чай*, у вікно...

За склом - чисте небо, і зорі небесні
Шепочуть тобі про здійсненність бажань...
Повір, це не прото якісь слова лесні, -
Це - здійснення мрій та кінець коливань.

Повір в свою долю, в призначення свОє,
Повір, що хоч зараз ти й одна,
Але в тебе є, як мінімум двоє,
Хто завжди підтримає: Він та Луна...





*чай - у цей час


Рецензии