люди - миш

Вже журавлі летять у вирій,
Туман усе укрив осінній.
Ідощ все крапа із гори
Можливо все це тільки сни?

Та ясно бачу ятебе,
Немов тебе, а бачу я себе
І краплі крап і крап у тиші,
І ходять там не люди,ходять миші!

Івітер віє мов в зимі
Ізнов самі ми, знов самі
Ікраплі падають у невимовній тиші
Шми не люди, люди - миші


Рецензии
я вже написав все,
С повагою Л С

Лишний Гость   24.09.2008 14:22     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.