came
Вставати зранку - граєш гру,
І тільки в сні твоє буття,
Де ти живеш без всяких "кру".
Життя минає без свобод
Немає їх, хоч всі кричать
Не пише тобі ніхто од
І це життя твого печать.
Напише хтось тобі листа
А в нім два слова, -
Життя твого мета,
Що грі кінець, а ти жива!!!
Свидетельство о публикации №107050401328