Ось у чому рiч

Дивимось на світ іншими очами,
Що далі буде з нами?
Закохані в життя
Сильніше стали почуття
Дарує серцю крила
Любов – велика сила
Наповнює душу кохання
Вже не жахливі перші признання
Чарівен день, чарівна ніч –
Кохання! Ось у чому річ.


Рецензии